Voluntariat

Asociatia EUROCLASS TRAINING este singura care a elaborat proiectul de “Ateliere protejate” in reteaua scolara de invatamant special din Romania. In cadrul asociatiei militeaza ca voluntari profesori din Invatamantul Profesional Special din intreaga tara, avand parteneriate cu acestia, cu Directia Generala de Protectia Copilului si a persoanelor cu handicap.

Asociatia EUROCLASS TRAINING are parteneriate cu organizatii care militeaza pentru implementarea proiectului de ateliere protejate si integrarea socio-profesionala a persoanelor cu dizabilitati, persoanelor vulnerabile şi şomerilor, oferindu-se sanse egale cu normalii.
Asociatia EUROCLASS TRAINING a sprijinit elevii cu dizabilitati din scolile de invatamant special pentru participarea la “Concursul pe meserii” etapa pe tara, oferindu-le astfel elevilor cu dizabilitati sansa de participare la aceste tipuri de activitati. La concurs au participat 160 de tineri cu dizabilitati din cele 8 regiuni ale Romaniei. Conducerea asociatiei a coordonat acest concurs si inainte de infiintare asociatiei, concursul ajungand la momentul de fata la a VI-a editie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *