Auditor in domeniul calitatii

Cod N.C./COR: 214130

Categorie:

HACCP(Hazard Analysis and Critical Control Points) / ISO 22000 – Sisteme de management al sigurantei alimentelor

Auditor intern pentru sisteme de managementul sigurantei produsului alimentar conform ISO 22000:2005, respectiv ISO 19011:2002

Cursul abordeaza urmatoarele subiecte:

– Cerinte ale standardului ISO 22000, respectiv ISO 19011:2002
– Procedura de certificare
– Pregatirea, derularea, documentarea auditului
– Tehnici de audit, prelucrarea informatiilor
– Rapoarte de neconformitati, raport de audit

Mentiune: auditorul intern poate efectua audituri interne în cadrul propriei organizatii si la furnizorii acesteia.

Aceasta instruire se adreseaza angajatilor din diferite organizatii care fac sau vor face parte din echipa de audit intern pentru sisteme de managementul sigurantei produsului alimentar a unei organizatii, care are în curs de implementare si certificare un sistem de management al sigurantei produsului alimentar conform standardului ISO 22000,alimente, mediu, constructii

HACCP alimentatie publica, turism, agroturism.
Nr. minim de participanti 10

DESCRIEREA OCUPATIEI

Auditul intern la institutiile publice reprezintã un ansamblu de activitãti si actiuni corelate, desfãsurate de cãtre persoane calificate în cadrul unor structuri specializate, constituite la nivelul institutiei publice în cauzã sau, dupã caz, la nivelul institutiei publice ierarhic superioare, care, pe baza unui plan si a unei metodologii prestabilite, este destinat sã realizeze un diagnostic general al sistemului, sub aspect tehnic, managerial si financiar-contabil.

Competente generale la locul de munca

Desfasurarea activitatii în echipa de audit intern
Perfectionarea pregatirii profesionale

Competente specifice

Comunicarea specifica activitatii de audit intern Efectuarea auditului activitatii manageriale Efectuarea auditului financiar-contabil Efectuarea auditului tehnic
Efectuarea inspectiilor de audit intern
Elaborarea documentelor specifice activitatii de audit intern
Elaborarea planului de audit intern Elaborarea raportului de audit intern Planificarea activitatii de audit intern

ACTE PENTRU INSCRIERE

Buletin de identitate (original si copie);
Certificat de nastere (original si copie);
Certificat de casatorie,(original si copie) numai pentru femei;
Diploma de studii, minim invatamant obligatoriu, (original si copie);
Adeverinta medicala (apt curs calificare) de la medicul de familie;
Dosar cu sina si folie plastic

DURATA : 3 zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *