29 mai 2016

Parteneri

Parteneri

Asociatia Pro Societate Sf. Ciprian 
Pentru a actiona cat mai rapid in conformitate cu obiectivele propuse, inca de la infiintarea sa, Asociatia Pro Societate Sf. Ciprian a avut in vedere stabilirea de parteneriate cu entitati publice si private ce actioneaza in domeniile de interes pentru organizatie.

Acestea s-au materializat in acorduri de colaborare reciproca cu rolul de a dezvolta si implementa actiuni specifice, dar si pentru a favoriza imbunatatirea organizationala per ansamblu a partilor semnatare, incurajand astfel schimbul de expertiza si transferul de bune practici.

Asociatia Pro Societate Sf. Ciprian urmareste concretizarea acestor protocoale de colaborare in proiecte efective derulate in domeniile de activitate social, educativ – formativ si protectia mediului.

Sustenabilitatea materiala si institutionala a parteneriatelor, precum si vasta experienta pe care fiecare membru al parteneriatului o va aporta proiectelor derulate, sunt pentru noi garantia performantei.Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis CCIAT

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis – denumirea
abreviata a organizatiei fiind CCIAT – este organizata si functioneaza conform
prezentului Statut elaborat in baza Legii Camerelor de Comert din Romania nr. 335/2007 cu modificaile si completarile ulterioare si a dispozitiilor Statutului- Cadru al Camerelor Judetene adoptat de Adunarea Generala a Membrilor Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
(2) Organizatia este continuatoarea si succesoarea in drepturi a Camerei de Comert si Industrie Timisoara, infiintata prin Patenta Imperiala Austriaca din 26.03.1850 si desfiintata apoi prin Decretul nr. 74/1949, fiind reinfiintata in anul 1990 sub aceeasi denumire in temeiul Decretului-Lege nr.139/1990 si recunoscuta prin Hotararea Guvernului Romaniei nr.799/1990 prin care si-a dobandit personalitatea juridica ca si camera pentru intreg cuprinsul judetului in a carui resedinta isi are sediul fiind constituita pe termen nelimitat. Ulterior organizatia s-a numit Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, iar prin efectul Legii nr.335/2007 se numeste actualmente Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis.